Način isporuke

Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave. Dostava naručenih proizvoda iz narudžbenice se obavlja po evidentiranju vaše uplate ako unapred plaćate. Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima, tako da je prilikom preuzimanja pošiljke potrebno samo potpisati adresnicu.

U slučaju plaćanja pouzećem, plaćanje narudžbenice vršite kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Okvirno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena navedena je u pregledu narudžbenice. Kako u praksi uručenje može biti i brže, a da ne bi svaki dan isčekivali kurira i pošiljku, prilikom predaje vaše pošiljke kurirskoj službi poslaćemo vam email obaveštenja ili Vas kontaktirati putem telefona da smo pošiljku poslali. To znači da će kurir sa pošiljkom biti od 2 do 3 dana na vašoj adresi.

Za porudžbine iznad 20.000,00 dinara isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

Za porudžbine ispod 20.000,00 dinara isporuka se naplaćuje po aktuelnom cenovniku Aks, koji možete pogledati na sledećem linku : https://www.aks.rs/cenovnik/